Videoproduktion

Reklamefilm

Reklamefilm der....

Hvad kan en rekalmefilm?

Alt efter mål og udformning af budskab kan reklamefilm bidrage til...

øget synlighed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

mere præference

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

salg og leads

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Se hvad en reklamefilm kan gøre for din virksomhed.

Få inspiration af andre reklamefilm vi har produceret.

Reklamefilm produktion.

Hos Brainwave DC, elsker vi at producere reklamefilm. Hvis du skal sælge et produkt eller ud med dit budskab, er en reklamefilm den helt rette løsning. En reklamefilm er et enestående værktøj, for hurtigt at skabe opmærksomhed på et specifikt emne. Derudover kan reklamefilm være yderst profitabelt, i tilfælde af at den bliver produceret ordenligt, det kan vi heldigvis hjælpe med. Hvis du gerne vil have hjælp til at sammensætte en god reklamefilm så står vi altid klar med hjælp.

Hvorfor er det vigtigt at have en reklamefilm?

Hvis du har et tilbyder et framragende produkt, service eller andet, men har svært ved at få dit budskab ud eller gerne vil skabe yderligere salg. Vil en reklamefilm kunne løse dette problem. Med en reklamefilm vil du nemlig kunne række ud til din målgruppe, og vise dit produkt, service eller andet frem. En reklamefilm er yderst effektiv hvis den gennemføres korrekt, og er ofte meget lønsom for de fleste virksomheder eller organisationer. 

Hvad koster en reklamefilm?

Prisen for at få produceret en reklamefilm variere meget, alt efter hvad du ønsker at få produceret. Vi har produceret reklamefilm i mange forskellige prisklasser. Vi producerer små reklamefilm til 10.000,- og store produktioner til +100.000,-. Med det sagt, har vi således eafaring med lidt af hvert. Hvis du tager et kig på vores tidligere reklamefilm, som vi har produceret, vil du kunne danne dig en overblik over hvad det vil komme til at koste at få produceret en reklamefilm hos os. Du er også meget velkommen til at kontakt til os via. mail eller tlf., hvis du har yderligere spørgsmål om prisen på dit næste projekt, så vil vi med glæde give dig en vejledende pris helt gratis. 

Lukas Kiil filmfotograf
Lukas Kiil

Har du spørgsmål om reklamefilm?

Tag kontakt til Lukas eller en af vores andre medarbejdere på +45 21 30 48 19 og bliv klogere på, hvordan du kan komme igang med, at bruge videocontent i din forretning.