Noget til enhver smag | Brainwave DC

Vores filmtyper – reklamefilm produktfilm profilfilm musikvideoer dokumentarfilm eventfilm

Vi laver mange forskellige film. Nedenfor ser du vores mest efterspurgte filmtyper. Finder du ikke lige den type film du leder efter, er vi altid klar på at prøve noget nyt. Er du i tvivl om hvilken type af film du har behov for, er vi også klar til at vejlede dig. Du er altid velkommen til at tage kontakt.

Reklamefilm

Reklamefilm kan bruges til at formidle budskab om et produkt, en idé, en tjeneste eller en vision. En reklamefilm varer oftest mellem 15 til 60 sekunder, hvorfor budskabet skal være skarpt. Vi hjælper dig med at udforme dit budskab på en kreativ og stærk måde, som fremtræder tydeligt for forbrugeren.

Dior reklamefilm
Produktfilm-med-jordbær

Produktfilm

Fremhæv dine produkter med en produktfilm. En produktfilm er en god måde at vise sine produkter frem på, hvis altså den bliver lavet ordenligt. Med en produktfilm kan din virksomhed være med til at skabe højere præference til jeres produkter og dermed opnå flere salg.

Profilfilm

Med en profilfilm får du muligheden for at præsentere din virksomhed, afdeling eller organisation frem på bedst mulig vis, og er for dig der ønsker et holdbart og professionelt image. Det er en video der tager dine nye og eksisterende kunder med bag kuliserne for at skabe tryghed og tillid.

Musikvideoer

Med en musikvideo skabes der en større helhed bag artistens musik. Musikvideoer er samtidig en yderst effektiv og vigtig måde at opbygge et image på. Det giver mulighed for at udfolde sin kreative sans. Skal din musik underbygges af et budskab, fortælle en historie eller underholde? Vi hjælper dig med at iscene din musikvideo med innovative og nyskabende ideér.

Dokumentarfilm

Dokumentarfilm er “non-fiction” der på sin vis ønsker at dokumenterer virkelighedens ufortalte historier. Så har du noget usædvanligt, interessant eller ukendt som du mener verden bør kende til, er vi mere end villige til at dokumentere det.

Lukas Kiil filmfotograf

Lukas Kiil

Filmfotograf & Grundlægger

Skal vi hjælpe dig med din næste videoproduktion?

Tag kontakt til film geniet Lukas eller en af vores andre medarbejdere på +45 21 30 48 19 og bliv klogere på, hvordan du kan komme igang med at bruge videocontent i din markedsføring.

Brainwave DC

Guldsmedgade 26B, 2. sal
8000 Aarhus C, Danmark
CVR: 4023 3741
+45 21 30 48 19
contact@brainwave.com

Filmtyper

Reklamefilm, profilfilm, produktfilm, musikvideoer
dokumentarfilm og meget mere.